Wijngilde de Roemer

Kinrooi (B)

Binnenkort

  • Ma 01-10 Depot (19-20 uur)
  • Vr 05-10 Kneuzen en persen
  • Za 06-10 Kneuzen en persen
  • Zo 07-10 Open Deur dag (13-17 uur)
  • Do 18-10 Keurgroep (Dessert wit en rood)

Zoeken

Suikerberekening

Suikerberekening

Met dit formulier kunt u berekenen hoeveel suiker er aan de most moet worden toegevoegd om het benodigde alcoholpercentage te halen.

(*) = verplicht veld
Gewenst alcohol % in Ochsle(*)
Ongeldige invoer

Gemeten suiker in de most(*)
Ongeldige invoer

Gemeten zuur (in gram)(*)
Ongeldige invoer

Aantal liters sap(*)
Ongeldige invoer

Correctie voor volume toename(*)
Ongeldige invoer

15% toename door toevoeging van extra suiker.

Toe te voegen suiker (gram)
Ongeldige invoer

Voeg deze suiker toe opgelost in het sap. Indien u de suiker oplost in b.v. water dient er extra volumetoename toegepast te worden.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.