Wijnmakersgilde de Roemer

Kinrooi (B)

Binnenkort

  • Do 21-12 Keurgoep (Port en Sherry)
  • Zo 14-01 Nieuwjaarsreceptie
  • Do 18-01 Keurgroep (G.W. Rood)
  • Zo 21-01 4e beginnersles
  • Zo 04-02 5e Beginnersles

Zoeken

Suikerberekening

Suikerberekening

Met dit formulier kunt u berekenen hoeveel suiker er aan de most moet worden toegevoegd om het benodigde alcoholpercentage te halen.

(*) = verplicht veld
Gewenst alcohol % in Ochsle(*)
Ongeldige invoer

Gemeten suiker in de most(*)
Ongeldige invoer

Gemeten zuur (in gram)(*)
Ongeldige invoer

Aantal liters sap(*)
Ongeldige invoer

Correctie voor volume toename(*)
Ongeldige invoer

15% toename door toevoeging van extra suiker.

Toe te voegen suiker (gram)
Ongeldige invoer

Voeg deze suiker toe opgelost in het sap. Indien u de suiker oplost in b.v. water dient er extra volumetoename toegepast te worden.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.