Wijngilde de Roemer

Kinrooi (B)

Jaarfeest vervallen

Ook wij doen mee aan het opvolgen van de richtlijnen die de regering in België momenteel heeft opgesteld met betrekking tot het Coronavirus.
Dit betekent dat ALLE activiteiten voor de komende tijd zijn komen te vervallen.

We houden jullie van de andere activiteiten op de hoogte en volgen de instructies van het RIVM en besluitvorming van de regering.

Voor informatie:

Crisiscentrum Belgie

RIVM Nederland

Iedereen heel veel sterkte in deze "rare" tijden.

Privacy verklaring Wijngilde De Roemer

Vereniging van ambachtelijke wijnmakers en bierbrouwers

Contact via: Contactformulier
Website: https://www.deroemer.be

Wijngilde De Roemer, gevestigd te Kinrooi België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Wijngilde De Roemer Kinrooi
tel: +3289863548

Hennie Brunenberg is de Functionaris Gegevensbescherming van Wijngilde De Roemer
Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wijngilde De Roemer verwerkt uw persoonsgegevens doordat u lid bent van onze vereniging en omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer
- Beeldmateriaal

Wijngilde De Roemer verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U als lid van onze vereniging te kunnen inschrijven
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief/gildeblad
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is, in verband met mededelingen over onze activiteiten.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wijngilde De Roemer gebruikt geen programma’s voor geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
De medewerker van Wijngilde De Roemer gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Exel, Word. En is beveiligd met de gebruikelijke software.

Aangezien de vereniging zowel Belgische als Nederlandse leden en bestuursleden heeft zullen de gegevens afhankelijk van de woonplaats van de verwerker van de gegevens (secretaris) bij die persoon in dat land worden opgeslagen.

Beeldmateriaal

Tijdens activiteiten van Wijngilde De Roemer waarbij u aanwezig bent worden door en voor de vereniging foto’s gemaakt, Deze foto’s dienen uitsluitend voor gebruik binnen de vereniging en dienen:
- Ter illustratie van ons verenigingsblad De Roemer.
- Om op te nemen in ons fotoboek over activiteiten van de vereniging

Beeldmateriaal zal niet samen met overige persoonsgegevens worden opgeslagen.
Door u aan te melden bij onze vereniging en lid te zijn van onze vereniging geeft u toestemming beeldmateriaal van u te gebruiken.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wijngilde De Roemer bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn van persoonsgegevens:
– Voor adres telefoon email en bankrekening gegevens een bewaartermijn van maximaal een jaar nadat u zich als lid van Wijngilde De Roemer heeft afgemeld.
– Beeldmateriaal zal langer worden bewaard en behoort tot het erfgoed van de vereniging.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wijngilde De Roemer verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een vewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wijngilde De Roemer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wijngilde De Roemer gebruikt cookies voor verbetering van de website en het meten van bezoekersaantallen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Wijngilde U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zodra wij hebben voldaan aan uw verzoek tot verwijdering uit ons bestand zal een eventueel lidmaatschap bij wijngilde De Roemer tevens beëindigd zijn.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wijngilde De Roemer wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder in Belgie, de Autoriteit Persoonsgegevens. Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wijngilde De Roemer neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgesteld te Kinrooi september 2018

Botert 't nog?

Na afloop van het tuinbezoek op 01 juli is er nog een activiteit die u kunt bezoeken in de gemeente Cranendonck.

Botert 't nog?

Er een kunst en boerenmarkt met onder meer streekproducten en oude oude ambachten.
Verschillende kunstenaars presenteren hun werk en er zijn workshops voor jong en oud.

Op het podium en ernaast een programma dat bestaat uit koren, harmonieën, toneelverenigingen, bands en andere (muziek)gezelschappen uit beide gemeenten.

Lees meer...

Wijnboeren beleefden vorig jaar slechtste jaar sinds 1957

De wereldwijde wijnproductie is in 2017 gedaald naar het laagste niveau in zestig jaar. Vooral Europese wijnboeren hadden door erg ongunstig weer een uitzonderlijk slecht jaar.

Vorig jaar werd wereldwijd 250 miljoen hectoliter wijn geproduceerd, meldt de internationale brancheorganisatie OIV dinsdag. Dat is een daling van 9 procent, nadat het niveau de laatste jaren tussen de 270 en 275 miljoen hectoliter was uitgekomen.

De traditionele wijnlanden in Europa kregen harde klappen. In Spanje viel de productie met 20 procent terug, in Frankrijk met 19 procent en in Italië met 17 procent.

Lees meer...

Brewtarget

Brewtarget

TIP: Op de website van Computeridee vonden we een gratis programma met recepten voor de bierbrouwers onder ons.
Hieronder de Engelse tekst van de website.

Brewtarget is FREE brewing software, and an open source beer recipe creation tool available for Linux, Mac, and Windows. It automatically calculates color, bitterness, and other parameters for you while you drag and drop ingredients into the recipe.

Lees meer...

Foto's toegevoegd

De foto's van de wijnkeuring en het tuinbezoek zijn toegevoegd.

Kijk hiervoor in onze Fotohoek.

Warme Winterdrankjes downloaden

De recepten van de Warme Winterdrankjes staan hier om te downloaden.
Home - Downloads

Copyright © 2023. All Rights Reserved.